Studiereis “Regitel meets Paris”

10-01-2015 14:30 to 10-04-2015 14:30

Dit willen we doen door business gedreven handelsmissies op gebied van ICT, presentaties op beurzen te bezoeken, het ontvangen van buitenlandse delegaties en presenteren van Regitel als ICT Hub.

Dit bezoek was vooral gericht op de “Future of Smart Cities“. De uitnodiging van Atos in het Business Technology & Innovation Center in Bezons sloot dan ook naadloos aan op onze behoefte waarbij we meer Insight hebben gekregen in de trends en ontwikkelingen voor “Smart Cities” en “Connected Homes”.
Op het programma stonden diverse demonstraties en aansprekende praktijkcases. De dag had een interactief karakter en er was volop ruimte voor vragen, feedback en discussie.

De zaterdag en zondag waren vooral bedoeld als culturele dagen waarbij er volop gelegenheid was om elkaar in een informele setting beter te leren kennen en waarbij we met de fiets alle mooie highlights van Parijs hebben bezichtigd. De groep pakte goed samen en we hebben veel geluk gehad met het weer. Kortom een ideale setting.

We mogen terugkijken op drie succesvolle dagen waar we een inzicht hebben gekregen in de mogelijkheden op gebied “Future of Smart Cities“. Ook volgend jaar zullen we een nieuwe internationale business trip organiseren voor onze leden.

Klik hier voor het verslag met de foto's