Regitel ondersteunt het Interreg subsidieproject QRM 4.0

03-09-2021 16:00

Regitel ondersteunt het Interreg subsidieproject QRM 4.0

 

Het lectoraat Data Intelligence (DI) van Zuyd Hogeschool (https://dataintelligence.zuyd.nl/) participeert in het Interreg subsidieproject QRM 4.0. Het project QRM4.0 heeft als doel mkb bedrijven in de maakindustrie in de Euregio Maas-Rijn te informeren en inspireren, trainen, coachen en ondersteunen bij het verkorten van de doorlooptijd. Deelnemende mkb-bedrijven krijgen praktische knowhow en leren van workshops, bedrijfsbezoeken, demonstraties en interacties met innovatieleiders. Een lerend netwerk van productiebedrijven, kennisinstellingen en leveranciers van it-oplossingen zal dienen als een platform om best practices uit te wisselen. 

Een van de activiteiten in het project is dat deelnemende mkb-bedrijven via een gesubsidieerd ‘voucher'-systeem ondersteuning en coaching krijgen om hun productieproces te transformeren en te digitaliseren. Kleine en middelgrote bedrijven in de maakindustrie kunnen via een voucher 100% subsidie krijgen, gelimiteerd tot € 14.000, om innovatieve toepassingen te introduceren en coaching van deskundigen in te huren.

Regitel verbindt graag haar leden aan dit initiatief. De namen van onze geïnteresseerde leden worden als geaccrediteerde leveranciers van it-oplossingen op de QRM 4.0 projectwebsite gepubliceerd en beschikbaar gesteld aan productiebedrijven. De maakbedrijven kunnen uit deze lijst kiezen op basis van de benodigde expertise of ondersteuning. 

 

Meer informatie vindt u op https://qrm4.eu