Human Capital Agenda ICT

01-01-2017 00:00 to 00:15

 Regitel gevraagd hier tot mei 2019, samen met overheid, onderwijs, en ondernemers  invulling te geven aan de HCA-ICT.

 De Provincie heeft zoals u misschien inmiddels heeft vernomen “de handschoen opgepakt” met de Human Capital Agenda ICT.

De HCA-ICT heeft als doel het verbeteren van de aansluiting tussen vraag en aanbod en het stimuleren van leven lang leren.

 De drie O's; Ondernemers, Onderwijsinstellingen en Overheid zullen centraal staan omtrent alle activiteiten van HCA-ICT.

 REGITEL vervult hierin een KARTREKKERS-rol, die samen met Brightlands Smart Services Campus en de Provincie Limburg deze Kick-Off organiseren.

 Daarom nodigt Regitel u uit om op 13 april tussen 13.00 en 17.00 uur op de Brightlands Smart Services Campus te Heerlen de officiële Kick-Off van de HCA-ICT Limburg bij te wonen.

Hierbij zullen verschillende disciplines zichtbaar zijn die variëren van zorg tot logistiek tot agro en mobility, maar allemaal met een duidelijke connectie tot ICT.

 Deze Kick-Off zal niet in een klassieke stijl vormgegeven worden, maar in een leuke, interactieve middag. Hierbij worden workshops, presentaties en demonstraties georganiseerd waar verschillende organisaties, werkzoekende studenten, young professionals en overige belangstellenden zich in een dynamische omgeving kunnen ontmoeten!