De innervate Blender -Zuyderland

01-25-2019 12:30

Naar aanleiding van de meeting Regitel meets logistisch en in het kader van de HCA-ICT is er door Zuyderland een challange uitgeschreven, dit als  verlengde van ons bezoek aan hen.

Ten behoeve van het beheer en onderhoud van medische hulpmiddelen; denkend aan ziekenhuisbedden, incluis matrassen en kussens en overige medische hulpmiddelen is er binnen Zuyderland behoefte aan een vorm (functionaliteit) van track- en trace(bility).

Samen met Rob Schoenmakers van Nova Ratio, Roel Pisters van Zuydermarkt en Sven Kort van Innervate zijn wij deze challange aangegaan.

Om hen te ondersteunen binnen het genoemde innovatie-vraagstuk bieden we met behulp van onze leden en in dit specifieke geval de Blender- propositie van Innervate een maatwerk oplossing aan. De blender is de ideale methodiek om kort cyclisch IT- innovaties te implementeren in het bedrijfsproces. Met behulp van de blender-aanpak bieden we Zuyderland de mogelijkheid om een selectie te maken van digitale technieken die vervolgens te implementeren zijn om bedrijfsproces te verbeteren binnen Zuderland. 

Als opleverresultaat van de Blender-aanpak zullen we op basis van de wens van Zuyderland een summary, Proof of Concept of Prototype aanbieden.

Een intensieve en daarmee ook innovatieve aanpak tussen de leden van Regitel.