Regitel meets Robotics

dinsdag 19-11-2019 17:00

De robots komen eraan, maar dat is geen reden voor paniek op de arbeidsmarkt. Steeds meer werk wordt weliswaar geautomatiseerd en gerobotiseerd, en dat levert banenverlies op, maar daar tegenover staat dat er ook miljoenen nieuwe banen bijkomen.

De Vierde Industriële Revolutie waar we inzitten heeft volgens het WEF grote potentie. Maar er liggen ook uitdagingen doordat de taken voor werknemers veranderen en voor het maken en toepassen van deze technologie moeten mensen opgeleid worden. In deze sessie neemt Regitel u mee in deze ontwikkeling en laat u bijpraten over de meest recente ontwikkelingen.

 

Programma dinsdag 19 november:

16.00u ontvangst Algemene Leden Vergadering

16.15u start programma (Roland van Alphen)

16.30u: Algemene Leden Vergadering 2018/2019. Alleen voor leden.

17.15u Einde ALV

 

17.15 uur inloopmoment voor leden en introducés. 

17.30u Thijs Dorssers: Holland Robotics & de toekomst van morgen op het gebied van robotica.

18.15u Igor Brouwers: RPA in de praktijk (leden aan het woord)

19.00u Buffet/diner

 

 Over de Sprekers:

Thijs Dorssers, Holland Robotics. Ook wel een Business Rebel, een Dwars denkende innovatieve geest. Thijs zal vertellen over het ontstaan van Holland Robotics, en neemt ons mee in de trends rondom robotica. We kijken samen met hem naar de te verwachten ontwikkelingen die impact gaan hebben voor ons en onze organisaties op de korte termijn. Oftewel naar de Toekomst van morgen op het gebied van robotica.

 

Igor Brouwers: Mensen zijn geen robots!

Robots zijn in tegenstelling tot mensen heel goed bestand tegen repetitief werk. Sterker nog, ze zijn ervoor gebouwd! Verlos je teams van saai en repetitief administratief werk zodat werknemers weer mensen kunnen zijn.

Igor neemt ons mee in de robotiseringsoplossingen en toepassing van UiPath.

 

Locatie:

Tapijnkazerne, Gebouw B  Geen parkeergelegenheid op het terrein!

St. Hubertuslaan 12

6211 KD Maastricht

In de St. Hubertuslaan of op de paralelweg van de Prins Bischopssingel gelegenheid tot betaald parkeren. Gebruik voor het navigeren het adres St. Hubertuslaan 12 te Maastricht.